Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Під українським небокраєм книгу люблять і читають

22/03/2018

Дитинство – це той неповторний час, коли маленька людина відкриває для себе світ, коли в ній жевріє іскорка творчості. Саме добра книга відіграє важливу роль в житті дитини. Той, хто змалечку пізнав радість спілкування з друкованим словом, на все життя збереже любов і повагу до цього дива під назвою «Книга». Читання для юних користувачів Баштанської дитячої районної бібліотеки - це бурхлива гра уяви, інтенсивна робота думки, творчий процес, що приносить величезну насолоду.

З початком весняних канікул в Україні розпочинається Тиждень дитячого читання, який цього року проводиться під гаслом «Під українським небокраєм книгу люблять і читають».

22 березня в Баштанській ДРБ відбулося урочисте відкриття Тижня, на яке завітали учні 4-Б класу ЗОШ №2 з вчителем Середич Н.Ф. та шкільним бібліотекарем Полянською І.В. Заступник директора  по роботі з дітьми Скрипник Н.О. привітала юних гостей зі святом, наголосивши на великій ролі книги і читання в житті людини і запросила всіх взяти участь у справжньому літературному дійстві, підготовленому бібліотекарями – книжкових пристрастях «Під шелест сторінок улюблених книг». 

Ведуча, бібліотекар Сушицька Т.В. розповіла про найкрасивіші бібліотеки світу та найоригінальніші книги, які можна побачити в головній районній книгозбірні: різні за розмірами, дизайном, книги-іграшки ті інтерактивні видання. Діти взяли активну участь у казковій вікторині та різноманітних іграх і конкурсах, таких як «Хто я?», «Врятуй прекрасну царівну», «Пиріжки від Червоного Капелюшка» та ін.

Юних гостей ознайомили з книжковою виставкою «Хороші книги – друзі назавжди», на якій були представлені нові книжкові видання. Із захватом гортали діти сторінки книжок, всі бажаючі  взяли додому уподобані ними книги.

Під час заходу лунав сміх, дітям було цікаво і весело, а радісні вогники, що світились в дитячих оченятах, свідчили про те, що свято вдалось, а книги не залишили байдужими їхні серця.

Центральна районна бібліотека

Всі новини →