Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Глава держави: Дуже важливо, коли в ці непрості часи ми думаємо і як принести мир на українську землю, і як повернути футбол до Маріуполя

01/04/2018

«Ще одна подія, яка сьогодні буде – це футбольний матч. Насправді, це дуже важливо. Якби в Маріуполі не проводити футбольні матчі – хто  повірить що ми за мир, хто повірить, що ми забезпечуємо безпеку?», - сказав Президент Петро Порошенко під час відвідання Волноваської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 в ході робочої поїздки до Донецької області.

Глава держави зауважив, що зробив все можливе не лише, щоб цей матч відбувся в Маріуполі, а й славні представники футбольного клубу «Динамо» приїхали. Зокрема, футбольний матч відвідають Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс, спортивний директор «Динамо» Олексій Михайліченко.

«Я думаю, що дуже важливо, коли в ці непрості часи ми думаємо як відкривати школи, дитячі садки. Як принести мир на українську землю. І як повернути футбол до Маріуполя», - підкреслив Президент.

Петро Порошенко також запросив із собою на футбольний матч двох учнів Волноваської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5.

Глава держави також оглянув відреставровану школу та спортивний зал, а також поспілкувався із членами міської футбольної команди. Дитячій футбольній команді також було подаровано набір футбольних м’ячів.

З сайту Президента України

Всі новини →