Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Реєструємося на веб-порталі Пенсійного фонду України

04/04/2018

4 квітня в Баштанському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Миколаївської області проведено зустріч з учнями Баштанського професійного ліцею.

Перший заступник начальника управління Наталія Торопова та начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Віталій Гомерський довели до відома присутніх інформацію про порядок реєстрації та отримання послуг на сучасному електронному ресурсі – веб-портал Пенсійного фонду України.

Усі присутні, за наявності документу, що посвідчує особу і довідку про ідентифікаційний номер, мали можливість зареєструватися на веб –порталі та отримати певну інформацію. 

Користувачі веб-порталу мають доступ до різноманітної інформації про себе як застрахованої особи, зокрема щодо сум заробітної плати та сум, утриманих з неї внесків, про тривалість свого страхового стажу, як одного з визначальних чинників при призначенні пенсій. Працюючі мають змогу дізнатись, яку заробітну плату офіційно нараховує роботодавець та чи зараховується страховий стаж в повному обсязі.

Питання легалізації на даний час дуже актуальне. В заході приймав участь завідувач сектору з питань праці управління соціального захисту населення Баштанської райдержадміністрації Валерій Синюга, який  проінформував про переваги легального працевлаштування серед населення. Дуже важливо, щоб громадяни усвідомили, що згода отримувати зарплату в «конвертах» позбавляє їх позбавляє їх таких соціальних гарантій, як: оплата тимчасової непрацездатності, включаючи догляд за хворою дитиною та допомогу по вагітності та пологах;  виплата втраченого заробітку у зв’язку з втратою працездатності в разі нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання; виплата допомоги по безробіттю у випадку втрати роботи. І головне - через несплату єдиного соціального внеску наймані працівники втрачають страховий стаж та можливість одержання заробленої  пенсії по старості, по інвалідності та в інших випадках, передбачених законодавством.

Під час зустрічі присутні отримали буклетну продукцію щодо переваг легального працевлаштування та умов реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України. 

Всі учасники заходу провели флешмоб «Зареєструйся на  веб-порталі Пенсійного фонду України». 

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до акції.

Баштанське об’єднане управління Пенсійного фонду України Миколаївської області чекає всіх бажаючих зареєструватися на веб-порталі Пенсійного фонду України за адресою: м.Баштанка, вул.Ювілейна, 84, каб.1 (при собі мати паспорт та ідентифікаційний код). 

Не гайте час! Контролюйте свого роботодавця! 

Баштанське об’єднане управління Пенсійного фонду України Миколаївської області

Телефон для довідок: 2-76-71; 2-57-51.

Всі новини →