Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

В Баштанці відзначили День Європи в Україні

18/05/2018

18 травня з нагоди Дня Європи в Баштанці, на площі Єдності, відбувся мітинг, який підготували педагоги та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості. У заході взяли участь керівники міста та району, представники організацій та підприємств міста, учнівська молодь, громадськість.

«Відзначаючи цей день, ми підтверджуємо своє прагнення стати частиною європейської спільноти. Тож давайте будемо всі разом сумлінно працювати над втіленням в реальність цієї ідеї, ‒ щоб в Україні, і в Баштанському районі зокрема, діяли європейські стандарти життя», ‒ відзначили у вітальному слові перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій та повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський та секретар міської ради Людмила Луценко, які закликали молодь долучатися до розбудови держави. ‒ Європа для нас починається не з поїздок за кордон чи з європейських прапорів, вона починається в наших умах і серцях. Ми повинні будувати Європу в себе вдома. Щоб мешканці наших населених пунктів справді жили гідно, по-європейськи».

Останніми роками наша держава зробила значні кроки для вступу до європейського співтовариства – підписано Угоду про Асоціацію з Європейським Союзом, отримано безвізовий режим з країнами ЄС, Україною прийнято низку законодавчих актів, започатковано важливі реформи в сфері державного управління та організації місцевого самоврядування.

Ці та інші факти засвідчують, що бути повноправним членом Євросоюзу – це не тільки державна політика, а щире бажання та усвідомлений вибір більшості громадян України.

З сайту Баштанської міської ради

Всі новини →