Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Увага - бджоли

11/06/2018

Управління агропромислового розвитку райдержадміністрації повідомляє, що в зв'язку із зростанням випадків отруєнь та загибелі бджіл від застосування засобів захисту рослин на посівах с/г культур звертаємось до фізичних та юридичних осіб району, які застосовують засоби захисту рослин для обробки медоносних рослин з метою дотримання вимог діючого чинного законодавства в частині своєчасного інформування про це пасічників району.  

Згідно ст.З7 Закону України «Про бджільництво» фізичні та юридичні особи, які застосовують засоби захисту рослин для обробки медоносних рослин, зобов'язані, не пізніше ніж за три доби до початку обробки, попередити про це пасічників, пасіки яких знаходяться на відстані до 10 км від оброблюваних площ. При цьому повідомляється дата обробки, назва препарату, ступінь і строк дії токсичності препарату. Порушення законодавства тягне за собою дисциплінарну, адміністративну,  цивільно-правову або кримінальну відповідальність.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації    Т.О. Калашнікова

 

Всі новини →