Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Чергова участь "Славії" у Міжнародному фестивалі-конкурсі

20/06/2018

Зразковий дитячий хореографічний колектив «Славія» Баштанського районного Будинку культури цими днями бере участь в Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості Чорноморські зірки, який проходить на базі відпочинку «Залив» смт Затока Білгород-Дністровської міської ради Одеської області, що на Кароліно-Бугазьській косі.

Участь у фестивалі дітей Баштанщини стала можливою завдяки перемозі у минулорічному Міжнародному телевізійному фестивалі-конкурсі мистецтв "Inter Fest Kiten" (м.Кітен, Болгарія).

«Славія» висловлює щиру подяку за допомогу в організації поїздки керівництву району, а також постійним меценатам колективу – депутату обласної ради Володимиру Фроленку, ТОВ «АгроКапіталЦентр» (Шевченко О.О.), ТОВ "ФреяАгро" (Чернуха С.А.), ПАТ «Баштанський сирзавод» (Косяченко С.О.) та ФОП Геракову О.В. (Златополе).

Бажаємо гідного виступу нашим талановитим дітям.

Всі новини →