Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Засідання комісії по розгляду питань, пов’язаних з призначенням населенню різних видів соціальної допомог та пільг

25/07/2018

25 липня 2018 року в управлінні соціального захисту населення Баштанської райдержадміністрації відбулося засідання комісії по розгляду питань, пов’язаних з призначенням населенню різних видів соціальних допомог та пільг за головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександра Славінського.

В роботі комісії взяли участь заступник голови комісії, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ніна Якимчук та члени комісі ї- спеціалісти фінансового управління райдержадміністрації,  Баштанської ОДПІ ГУ ДФС у Миколаївській області, управління Пенсійного фонду України в Баштанському районі та інші.

Голова комісії розповів, що розпорядженням райдержадміністрації від 12.06.2018 №249-р затверджено новий склад комісії по розгляду питань, пов’язаних з призначенням населенню різних видів соціальних допомог та пільг. Члени комісії розглянули положення про комісію, після чого приступили до розгляду звернень громадян.

Розглянуто 185 звернень на призначення субсидії на оплату житлово-комунальних послуг та 2 звернення на призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.  Позитивно прийнято рішення  по 148 справах .

Всі новини →