Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Робота депутатів у засіданні постійної комісії районної ради

11/10/2018

11 жовтня 2018 року о 10.00 – у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради Ященка В.В. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою та раціонального використання природних ресурсів, на якому були присутні члени комісії: Козак І.М., Присяжний О.А., Гасанов К.Г., Совщак В.О.
 
Також у роботі комісії взяли участь: голова районної ради Петров А.Л., заступник голови районної ради Єрешко М.М., перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Славінський О.Д., представники райдержадміністрації (доповідачі), головний спеціаліст сектору кадрової роботи та діловодства організаційного відділу виконавчого апарату районної ради Лагерь Ю.В., редактор ПП "Редакція районної газети "Голос Баштанщини" Гонта В.М.
 
Членами постійної комісії розглянуто усі питання порядку денного засідання комісії та прийнято відповідні висновки та рекомендації.
 
Комісією:
 
погоджено проекти рішень районної ради:
 
"Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2018 рік",
 
"Про внесення змін до рішення районної ради від 19 серпня 2011 року №13  "Про районну премію імені Хамчича В.М.",
 
"Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для продажу права на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок земель державної власності сільськогосподарського призначення в межах території Привільненської сільської ради Баштанського району Миколаївської області",
 
"Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (для закладки виноградників) за рахунок земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Привільненської сільської ради Баштанського району Миколаївської області",
 
"Про затвердження Положення про Почесну грамоту районної ради та Подяку районної ради";
 
розглянуто питання:
 
"Про хід виконання  рішення районної ради від 23 червня 2016 року №7 "Про депутатський запит депутата районної ради Костюка В.М. до Баштанської районної ради щодо заборони проведення рубок полезахисних лісових смуг району",
 
"Про лист голови Новобузької районної ради Гаркавенка В.В. від 16 травня 2018 року №281-04-03 щодо передачі в оренду донного водовипуску Софіївського водосховища, що знаходиться в оперативному управлінні Новобузької дільниці групового водопроводу для встановлення гідроелектростанції".
 
Під час розгляду питання "Про підведення підсумків другого етапу районного щорічного конкурсу "Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки санітарного стану" членами постійної комісії було визначено найкращі населені пункти територіальних громад: І місце – Новоолександрівська сільська рада, ІІ місце – Старогороженська сільська рада, ІІІ місце – Кашперо-Миколаївська сільська рада та було запропоновано відзначити грамотою Баштанської районної ради Новоолександрівського сільського голову Кузьміну Л.М., яка своєю самовідданою працею та наполегливістю привела сільську раду до перемоги. 
 
Окрім того, депутатами було погоджено перелік питань, які заплановано винести на розгляд ХХV сесії районної ради сьомого скликання.
 
 

Всі новини →