Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Черговий гуманітарний вантаж з Миколаївської області вже прибув до Чернігівщини

11/10/2018

Миколаївці продовжують збір допомоги постраждалим жителям Чернігівщини. Увечері середи, 10 жовтня, з Миколаївської області відправили другий вантаж гуманітарної допомоги для евакуйованого населення з Ічнянського району на Чернігівської області, де сталася пожежа на військовому арсеналі. Наразі, машину вже розвантажено на місці прибуття та передано відповідним службам і пунктам евакуації (ФОТО). 

«Миколаївщина виказує свою щиру підтримку – волонтери, активісти, підприємці показали свою згуртованість і небайдужість. Сьогодні до пункту прийому гуманітарної допомоги біля облдержадміністрації надійшло багато необхідних речей та продуктів. Дякую всім небайдужим жителям області та усім службам, які допомагають оговтатися мешканцям Чернігівщині з наслідками пожежі, вибухів та вимушеної термінової евакуації», - прокоментував голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко.

Зазначимо, що по дорозі машина з гуманітарною допомогою (необхідні матраци, ковдри, подушки, теплий одяг, овочі, фрукти, крупи, макаронні вироби тощо) також довантажувалась й у інших містах області.

Нагадаємо, що пункт збору гуманітарної допомоги для постраждалих внаслідок пожежі та вибухів на Чернігівщині працює цілодобово – намет розташований на вул. Адміральській,22, м.Миколаїв, біля будівлі Миколаївської облдержадміністрації.

Перший вантаж з допомогою від Миколаївської області було відправлено вночі 9 жовтня.

Всі новини →