Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні земляки!

14/10/2018

День захисника України це свято, яке є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Батьківщини, а також проявом поваги українського народу своїм оборонцям. 

Це славні військові традиції, це наша історія, сповнена героїзму, подвигів, яскравих вчинків, спрямованих на захист волі та незалежності нашої держави. Це свято справжніх патріотів, загартованих війною, армією, усіх, хто в різні часи носив і носить військову форму і бере на себе відповідальність за долю суспільства й своєї родини.

Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють наші військові на Сході України. Вони виборюють майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя Герої Небесної Сотні і просто тисячі патріотів. Мужність, самовідданість та віра цих українців надихають нас, додають сил та наснаги йти вперед і перемагати!

 Щиро вітаю всіх, в кому живе дух справжніх патріотів, виборювачів незалежності нашої держави!  Схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну.Низький уклін всім землякам, хто захищав цілісність і суверенітет нашої Держави. Велика вдячність і повага всім, хто стоїть тепер в ім’я миру  в Україні!

У цей величний день ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України, подарувати їм міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні.

Зі святом Покрови, Днем українського козацтва та Днем захисника України.!

Бажаємо миру у вашому домі, добробуту і здоров’я всім!  Нехай з нами буде правда і  перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків,  задля процвітання нашої великої України!

Слава Україні!

Перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації     О.СЛАВІНСЬКИЙ

Голова районної ради                   А.ПЕТРОВ

Всі новини →