Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Президент закликав українців зібратись на Софійському майдані для подячної молитви за автокефалію для української церкви

13/10/2018

Президент Петро Порошенко закликав українців зібратись на Софійському майдані для подячної молитви за автокефалію для української церкви. Про це Глава держави написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«До мене звернулася група шанованих громадських лідерів, серед яких Юрій Щербак, Дмитро Павличко, Михайло Слабошпицький. Вони пропонують українській громаді спільно помолитися 14 жовтня за Україну, її військо і єдину церкву, яку творимо разом», - повідомив Петро Порошенко.

«Закликаю всіх небайдужих: давайте всією громадою станемо до подячної молитви за автокефалію для нашої Церкви. Пропоную зібратися на історичному Софійському майдані 14 жовтня о 9.30 ранку», - зазначив Президент.

«Нас об'єднує Бог та Україна», - підкреслив Глава держави.

З сайту Президента України

Всі новини →