Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Президент сподівається, що зміни до Конституції, які закріплять курс України до Євросоюзу та НАТО, будуть прийняті найближчим часом

13/10/2018

Президент Петро Порошенко сподівається, що зміни до Основного закону України, які закріплять євроатлантичні прагнення українського народу, будуть прийняті найближчим часом. Про це Глава держави сказав під час виступу на урочистій посвяті курсантів Херсонської державної морської академії поповнення 2018 року.

«Чотири роки тому український народ здійснив цивілізаційний вибір на користь європейського майбутнього, а декілька тижнів тому українська Верховна Рада підтримала пропозиції Президента щодо змін до Конституції щодо закріплення в Конституції європейського і євроатлантичного вибору українського народу», - нагадав Петро Порошенко.

«321 голос «за». Більш ніж конституційна більшість є твердою запорукою, що найближчим часом ці зміни до Конституції будуть прийняті», - додав Президент. Глава держави також висловив переконання, що ключ до цього європейського вибору – не лише у реформуванні економіки, правової та політичної системи. «Ключ до цього є і освітня реформа. Така за якою ми ввійдемо на рівних до європейського інтелектуального простору», - зауважив він.

З сайту Президента України

Всі новини →