Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Дива власними руками

06/11/2018

2 листопада в затишному залі центральної районної бібліотеки на зустріч з прекрасним зібралися члени літературно-мистецького клубу «Роксолана». На своє чергове засідання «роксоланівці» запросили вихованців «Зразкового художнього колективу» гуртка «Фантазія» Будинку дитячої та юнацької творчості Баштанської міської ради під керівництвом Ірини Анатоліївни Польщиної.

На початку зустрічі всі присутні переглянули виставку творчих робіт «Дива власними руками», на якій вихованці гуртка представилисвої кращі роботи, наповнені світлими ідеями добра, злагоди, миру, любові до свого народу та до рідного краю.

Ведуча заходу Ірина Озерова представила талановитих гостей «роксоланівського» заходу та запросила всіх поринути у світ дитячої творчості. Про свою колегу, Ірину Анатоліївну Польщину та досягнення її вихованців розповіла методист Будинку дитячої та юнацької творчості Тетяна Михайлівна Савченко. Вона зазначила, що Ірина Анатоліївна намагається знаходити до кожного з своїх вихованців індивідуальний підхід,бути для них не лише керівником гуртка, а й добрим порадником.Атмосфера, створена у гуртковій кімнаті, є дуже комфортною, теплою, дружелюбною.Особливе задоволення діти приносять їй тоді, коли їх виготовлені власноруч роботи мають успіх на різних виставках і конкурсах, за що отримують різні нагороди.

Створення виробів своїми руками є цікавим і захоплюючим заняттям. Про різні техніки виготовлення своїх робіт розповіли Наталочкіна Юлія, Довженко Катерина, Свінціцька Вікторія, Сук Євгенія та Кузіва Софія. Також дівчатка провели майстер-клас по виготовлення сувенірної ляльки, під час якого «роксоланівські» майстрині – Л.Гребьонкіна, Л.Різун, Л.Чучмай, О.Скидан  навчалися  правильно виготовляти ляльки- обереги.

«Роксоланівці» зверталися до Ірини Анатоліївни та її вихованців зі словами захоплення, вдячності та бажали міцного здоров’я, натхнення,  творчих успіхів. Поетичними рядками привітали юних  майстринь члени клубу – В.Шведов, В.Гребьонкін, І.Малярчук.

Присутні мали можливість  насолодитися виступомТ.В.Саприкіної – Клименко, яка представила чудові музичні композиції. Пісню «До сонця близько»  подарували «роксоланівцям»  працівники музичної школи – О.Сушицький, І. Османов, В.Стоянова.  

Засідання пройшло в приємній атмосфері творчості, щирості та зацікавленого спілкування.

Всі новини →