Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники сільського господарства!

15/11/2018

Маю честь сердечно привітати Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства, що увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік. Саме він переконливо доводить спроможність і вміння трудівників села гідно виходити зі складних, почасти непередбачуваних ситуацій.

В усі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена хліборобська праця була ізалишається визначальною складовою держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджують істину: якщо є урожай то в народі – спокій і благо.

Сьогодні ми вітаємо тих, хто є локомотивом, що рухає за собою складний багатогалузевий агропромисловий комплекс Баштанського району: ТДВ «Баштанська райсільгоспхімія» (директор В.П.Матвієнко); ТОВ «Богданівський плодорозсадник» (директор В.П.Курило); ТОВ «Агро Капітал Центр» (директор О.О.Шевченко); ТОВ СП «НІБУЛОН» (директор філії М.М.Росєєв); ТОВ «Дружба» (директор Т.М.Кравчук); ТОВ «Еліта-В» (директор В.Є.Старіков); ТОВ «Хлібороб Агро» (директор А.П.Пишний); ТОВ «Світоч» (директор О.І.Якименко); ППАПФ «Вісла» (директор В.О.Фроленко) та інші.

Якщо відмічати кращих по окремих галузях, то це, звичайно, у тваринництві – це ПП «Злагода» (директор А.М.Каленіченко); ТОВ «ЕкоПарк» (директор В.М.Зубаль) та одноосібники. Птахівництво очолює ТОВ «Баштанська птахофабрика (директор С.О.Мужев), садівництво – ТДВ «Зоря Інгулу» (директор С.А.Кравцов), ТОВ «Дружба» (директор Т.М.Кравчук).

Навіть не намагаюсь бодай коротко характеризувати передовиків та всіх достойних, адже Баштанщина багата на талановитих, трудолюбивих аграріїв. Вітаємо сьогодні всіх спеціалістів галузі (механізаторів, тваринників та інших) – хто задуми керівників втілює у життя через власні знання, досвід, самовіддачу на кожній конкретній ділянці роботи. Окремо хочеться привітати всіх фермерів, одноосібників району: В.В.Головченка, В.В.Ященка, С.Х.Саакяна, В.Ф.Узуна, О.В.Абрамюка, В.В.Когута, В.В.Домашова та багато-багато інших.

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, праця відданих їй трударів буде на- лежно поцінованою. Велика подяка Вам за любов до землі, терпіння і витримку, щастя, злагоди в кожну домівку.

Тетяна КАЛАШНІКОВА, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації

Всі новини →