Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Ярмарок до Дня працівників сільського господарства

15/11/2018

Напередодні професійного свята працівників сільського господарства, у четвер, 15 листопада 2018 року, Ярмаркова площа міста Баштанка зібрала чимало людей і нагадувала Сорочинський ярмарок. Одні представили результат своєї праці, інші – дивилися та купували необхідні продукти. А аматори народної творчості з Доброго, Новоєгорівки, Новопавлівки, Новоіванівки та районного Будинку культури своїми яскравими виступами піднімали настрій та закликами баштанчан та гостей до ярмаркування. Музичний супровід дійства забезпечував завідувач Добренським сільським клубом Анатолій Гнідий. Незважаючи на прохолодну погоду, на душі у всіх було тепло і затишно від веселих пісень, запальних танців, дотепного гумору. Глядачі із ярмаркуючих дякували сільським артистам бурхливими оплесками.

Святковий настрій з присутніми розділили керівник апарату райдержадміністрації Олександр Гайдаш, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяна Калашнікова та міський голова Іван Рубський, які відвідали велелюдний ярмарок, ознайомилися з асортиментом представленої продукції, з цінами на найбільш популярні харчові продукти, а також поспілкувалися з покупцями та з виробниками – представниками сільськогосподарських і фермерських підприємств Баштанщини.

Керівники району та міста привітали всіх присутніх з одним із найважливіших свят ‒ з Днем працівників сільського господарства, адже саме сільгосптоваровиробники є годувальниками нашої аграрної країни. «Завдяки Вашим «золотим рукам», шановні аграрії, мудрості, досвідченості живе наша українська нива. Ваша наполегливість, працелюбність сприяють збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі. Щиро вдячний Вам за любов до землі, терпіння і витримку, ‒ наголосив І. В. Рубський. ‒ Бажаю міцного здоров’я, щастя, добра та наснаги. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість Вашим рідним, на благо нашого міста та піднесення добробуту всього українського народу. Хай Ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!»

За традицією щорічно подібні заходи для баштанчан організовує управління агропромислового розвитку райдержадміністрації. І все для того, аби люди могли зробити запаси на зиму овочів, придбати м’ясну, молочну продукцію, олію, крупи, мед, саджанці дерев та квітів, інші товари за доступними цінами та у зручному для себе місці. Широкий асортимент продовольчих товарів за цінами товаровиробника міг задовольнити найвибагливішого покупця.

Враховуючи побажання і потреби баштанчан, на ярмарку був представлений хороший асортимент продукції. Серед постійних реалізаторів – ТОВ «Богданівський плодорозсадник», СТОВ «Дружба», ТДВ «Баштанська райсільгоспхімія», ПСП «Корона», ТОВ «Баштанська птахофабрика», приватні підприємці, овочівники.

Родзинкою ярмаркового дійства стала безпрограшна лотерея, призи для якої надали сільгосптоваровиробники району. Жоден учасник ярмарку не залишився без подарунка від аграріїв. Тут були і борщові набори, і олія, і соняшникове насіння, і яблука, яйця, борошно і т. д.

Організатори свята дякують усім сільгосптоваровиробникам, хто взяв участь у ярмарку та прислухався до прохання щодо зниження цін на свою продукцію і сподіваються на співпрацю у майбутньому.

З сайту Баштанської міської ради

Всі новини →