Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Навчання на випадок погіршення погодних умов в зимовий період

21/11/2018

21 листопада на базі летовища м.Баштанка було проведено практичне відпрацювання дій органів управління сил цивільного захисту щодо попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, характерних для зимового періоду за участі першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і поноважень голови райдержадміністрації Олександра Славінського.

До тренувань була залучена техніка, визначена реєстром сил та засобів служб цивільного захисту Баштанської районної ланки Миколаївської територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ України для протидії загрозам осінньо-зимового періоду і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. 

В ході проведення заходу відпрацьовувались практичні навички проведення аварійно-рятувальних робіт за несприятливих погодних умов. Працівниками РС ГУ ДСНС було встановлено пункт обігріву та польову кухню. 

В даному заході було задіяно 22 од. техніки та 50 чоловік, що були залучені до тренувань.

Відеоматеріали можна переглянути за посиланням

Всі новини →