Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Розпочато розробку Плану стратегічного розвитку Баштанщини

04/12/2018

Сьогодні, 3 грудня, під час щоденної апаратної наради з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський повідомив, що відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 26.11.2018 №472 утворено Раду регіонального розвитку Баштанського району. Головою ради є Олександр Славінський, секретарем - Аліна Стародуб, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації. До складу ради крім голови і секретаря входять: голова районної ради, керівники деяких структурних підрозділів райдержадміністрації та районних закладів охорони здоров’я, міський та сільські голови - загалом 24 чоловіка. 

Олександр Дмитрович зазначив, що наразі складено орієнтовний план-графік підготовки, обговорення та затвердження Плану перспективного розвитку Баштанського району на 2019-2021 роки., відповідно до якого вчора відбулося перше засідання Ради за участі депутатів районної ради, керівників установ, підприємств та організацій району.

З 12 грудня члени Ради відвідуватимуть населені пункти району, де проводитимуть зустрічі з населенням громад задля формування Плану перспективного розвитку Баштанщини. Цього дня відбудуться зустрічі у с.Єрмолівка та Лук’янівка, а вже 13 грудня - у с.Старогорожене та Привільне. Протягом грудня також відбудуться зустрічі із населенням Новоолександрівки та Лоцкине (26.12), а також с.Костичі та с.Інгулка (27.12).

Олександр Дмитрович наголосив на обов’язковому донесенні інформації про формування Плану перспективного розвитку до членів трудових колективів та населення району. Свої пропозиції необхідно надавати до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації.

 

Всі новини →