Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Єрмолівці визначились із планом розвитку на наступні 3 роки

18/01/2019

Сьогодні керівник апарату райдержадміністрації Олександр Гайдаш відвідав с.Єрмолівку з метою формування Плану перспективного розвитку сільської ради на 2019-2021 роки. Ця зустріч стала сьомою виїзною та відбулася у сільському Будинку культури.

Олександр Володимирович ознайомив присутніх із ініціативою Президента України Петра Порошенка, озвученою на Всеукраїнській Раді регіонального розвитку та підтриманою головою Миколаївської облдержадміністрації Олексієм Савченко, щодо необхідності узгодження мешканцями населених пунктів власних планів перспективного розвитку на найближчі три роки: "Держава готова долучитися до вирішення питань, що будуть включені до Плану перспективного розвитку". - Буде створена, так звана "зелена карта", виконуючи завдання якої маємо можливість оновити інфраструктуру начелених пунктів, - зазначив керівник апарату райдержадміністрації.

Присутні на зустрічі жителі громади окреслили своє бачення розвитку всіх населених пунктів сільської ради, а саме: 

- ремонт автодороги, що з’єднує с.Новоукраїнку з Привільним (через Єрмолівку);

- капітальний ремонт Єрмолівського Будинку культури;

- капітальний ремонт спортивної зали Єрмолівської ЗОШ.

Всі новини →