Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

У Добрій Криниці визначалися із планами розвитку громади на майбутнє

18/01/2019

По завершенню зустрічі із громадою Мар’ївської сільської ради керівники району вирушили на зустріч із громадою Доброкриничанської сільської ради. Зустріч відбулася у приміщенні Доброкриничанського Будинку культури та стала дев’ятою виїзною протягом останніх двох тижнів.

Олександр Славінський повідомив присутнім про те, що протягом декількох тижнів члени відповідної робочої групи райдержадміністрації відвідують кожну сільську раду району з метою зустрічей із громадами сіл задля обговорення Плану перспективного розвитку Баштанщини на наступні три роки.

Очільники району розповіли присутнім про хід реформи децентралізації влади, освіти та медицини в Баштанському районі.

Формуючи план розвитку громади, доброкриничанці висловились за ремонт автодороги, що з’єднує центр сільської ради з с.Родники; капітальний ремонт приміщень Будинку культури та дитячого садочка.

В.о. сільського голови Тетяна Недбайло повідомила присутнім на зустрічі, що Доброкриничанською сільською радою продовжується робота із виготовлення документації на земельну ділянку, на якій, як сподіваються у Добрій Криниці, буде нова амбулаторія, будівництво якої можливе в рамках нової мережі первинної медичної допомоги в Україні (нова мережа передбачає будівництво 505 нових амбулаторій на селі). Окремим питанням, як і більшість громад району, доброкриничанці визначили капітальний ремонт автодороги Н-11 Дніпро-Миколаїв.

Нагадаємо. Зустрічі з жителями Баштанщини розпочато з метою напрацювання перспективного плану розвитку Баштанського району на 2019-2021 роки. Відповідну роботу у районі проводиться за дорученням Президента України Петра Порошенка після засідання Ради регіонального розвитку Миколаївської області, під час якої голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко окреслив основні завдання місцевої влади на найближчий час.

Всі новини →