Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Відбулося засідання експертної групи

28/01/2019

25 січня відбулося засідання експертної групи, до складу якої входять керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександра Славінського.

Олександр Дмитрович повідомив, що протягом січня були проведені зустрічі із населенням кожної сільської ради задля формування проекту Плану перспективного розвитку Баштанського району на 2019-2021 роки: "Аналізуючи проведену роботу, слід зазначити, що проблеми всіх населених пунктів виявилися майже однаковими, але найголовнішою залишається погана якість доріг між ними, що відображається на відсутності автобусного сполучення з районним та обласним центрами". - Питання відновлення дорожного сполучення жителі всіх громад ставлять на перше місце, - зазначив керівник району.

Серед питань, що турбують громади є доцільність будівництва ФАПів, капітальні ремонти будівель шкіл, роботи із термосанації приміщень соціальної сфери тощо.

Результатом засідання стало затвердження пропозицій до Плану перспективного розвитку Баштанщини на наступні три роки з метою виненсення їх на розгляд засідання Ради Регіонального Розвитку Миколаївської області у лютому 2019 року.

Всі новини →