Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

До уваги сільгосптоваровиробників

05/02/2019

Звертаємо увагу сільгосптоваровиробників району, що за даними Міністерства аграрної політики та продовольства України, останнім часом від суб’єктів господарювання надходить інформація про випадки отримання ними підозрілих листів від імені Міністерства.

Повідомлення надходять з фіктивної адреси info@minagro.com.uaз темою: «Отримайте дотацію в рамках державної підтримки сільського господарства».

В листі зазначається, що відповідний суб’єкт господарювання відібрано як потенційного кандидата на отримання дотації. Для цього шахраї пропонують завантажити та заповнити анкету. Імовірно, що завантажений файл містить вірусну програму.

Наразі Міністерством аграрної політики та продовольства України доопрацьовуються Порядки використання коштів державного бюджету на 2019 рік. Після затвердження Порядків постановами Кабінету Міністрів України, департаментом агропромислового розвитку буде доведено вичерпну інформацію щодо діючих напрямків фінансової підтримки.

Довідково: Достовірна інформація щодо програм держпідтримки публікується на офіційному сайті http://minagro.gov.ua.

Всі новини →