Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Пам’ятні заходи, що проходитимуть у районі протягом лютого

06/02/2019

6 лютого відбулося засідання організаційного комітету з питання підготовки та проведення заходів з відзначення Дня вшанування учасників локальних воєн і 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан (15 лютого), а також Дня Героїв Небесної Сотні (20 лютого), яке провів голова районної ради Анатолій Петров.

У засіданні взяли участь керуюча справами Баштанської міської ради Лариса Кононенко, начальник відділу розвитку культури та туризму виконкому міської ради Світлана Березовська, голова районної громадської ветеранської організації Лідія Василівна Андреєва, голова районної спілки воїнів-інтернаціоналістів Сергій Єсипенко, керівники та відповідальні праціники структурних підрозділів райдержадміністрації, міської ради.

Організаційним комітетом визначено формат проведення заходів з нагоди ювілейної дати, окремо обговорено порядок відвідування місць поховання воїнів-інтернаціоналістів (с-ще Лоцкине).

Члени організаційного комітету запрошують жителів Баштанщини та учасників воєнних дій на території інших держав 15 лютого о 09.00 приєднатись до заходу з нагоди вшанування учасників локальних воєн на території інших держав, який відбудеться в Баштанці на Пагорбі Слави. По завершенню меморіальних заходів воїнам-інтернаціоналістам буде вручено пам’ятні медалі з нагоди 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

20 лютого о 9:00 на Пагорбі Слави м.Баштанка відбудуться меморіальні заходи до Дня Героїв Небесної Сотні.

 

 

Всі новини →