Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні учасники бойових дій на території інших держав

15/02/2019

Сьогодні ми відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-у річницю виведення військ колишнього Радянського Союзу з території Афганістану.

Щорічно, 15 лютого, український народ віддає глибоку шану усім солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших “гарячих”  точках.  

Війна в Афганістані трагедією і болем увійшла у життя багатьох українських громадян.

Велика кількість українських військовослужбовців виконували відповідальні миротворчі завдання в Іраку і Сирії, Лівані і Югославії та багатьох інших державах. На території району вас проживає близько 80 чоловік.

Куди б не закидала доля нашихземляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство вони заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни - миротворця. 

Сьогодні деякі з вас продовжують виконувати свій громадянський обов`язок в лавах української армії на Сході країни, задля миру та збереження цілісності  нашої держави.  

Схиляємо голови перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру. Ми завжди будемо пам’ятати всіх тих, хто не повернувся. 

З вдячністю звертаємося до всіх воїнів-інтернаціоналістів, хто живе поряд з нами. Від усього серця бажаємо вам і вашим родинам здоров’я, сімейного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра, а також щоб наші діти ніколи не брали участь в бойових діях.

Честь Вам і слава! Слава Україні!

Перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський

Голова районної ради    Анатолій Петров

 

Всі новини →