Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Вибори 2019

12/03/2019

Шановні виборці!

21-22 березня 2019 року дільничним виборчим комісіям буде передано попередні списки виборців для голосування на виборах Президента України 31 березня 2019 року. До 25 березня виборці повинні отримати іменні запрошення із зазначенням прізвища, імені, по-батькові, адресу дільничної виборчої комісії, її номер телефону і розпорядок роботи, а також  час і місце голосування. Якщо виборець не отримав іменне запрошення він може звернутися до дільничної виборчої комісії за роз’ясненнями. Процес уточнення списків виборців буде тривати до 25 березня 2019 року. Кожен виборець може прийти до приміщення дільничної виборчої комісії за своєю виборчою адресою і ознайомитись зі списком. У разі виявлення неточностей виборець має право звернутися із заявою про уточнення попереднього списку виборців до дільничної виборчої комісії або до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації. 

Перевірити свої дані у Державному реєстрі виборців можна за допомогою он-лайн сервісу в «Особистому кабінеті виборця» на сайті www.drv.gov.ua.

Виборець має право тимчасово змінити місце голосування - для цього необхідно особисто звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації не пізніше ніж за  5 днів до дня голосування і заповнити заяву затвердженого зразка та додати документ який підтверджує місце проживання(для внутрішньо переміщених осіб при собі мати тільки паспорт). 

Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації знаходиться за адресою - м.Баштанка, вул.Героїв Небесної Сотні, 37, (1 поверх приміщення райдержадміністрації), тел. (05158)2-63-98, (098)210-92-25.

ПАМ’ЯТАЙТЕ! Якісна робота по уточненню списків виборців, оперативна і злагоджена взаємодія з органом ведення Державного реєстру виборців – це ВАША цеглинка в забезпеченні якості і актуальності Держаного реєстру виборців в цілому!

Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації

Всі новини →