Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Миколаївців та гостей міста запрошують на фестиваль сили та мужності Muromets Fest

20/03/2019

У суботу, 23 березня, на Соборній площі Миколаєва зберуться найсильніші люди планети, щоб створити неймовірне свято для всіх жителів та гостей міста. Про це розповіли голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко та організаторка фестивалю Юлія Курохтіна. 

Так, фестиваль Muromets Fest 2019 Mykolaiv Edition, що цієї суботи проходитиме за підтримки Олексія Савченка, продовжить серію авторських фестивалів, які поєднують славетну історію України з сучасною спортивною культурою.

Гості фестивалю стануть свідками реєстрації одразу двох силових національних рекордів. На очах у тисяч глядачів 4 українські чемпіони та рекордсмени світу, серед яких Павло Гайша, Денис Дубровський, Сергій Пономарьов та Артем Ушенко, разом потягнуть 8 фур. А рекордсмен GUINNESS WORLD RECORDS Олег Тягнизуб спробує перевершити сам себе та підняти зубами вагу у 200 кг (до цього він піднімав 165 кг).

Серед спеціальних гостей заходу присутні неодмінно побачать дворазового володаря титулу «Найсильніша людина світу» - Василь Вірастюк, а також чемпіона та рекордсмена світу, президента Федерації Стронгмену України – Сергій Конюшок. 

Крім того, миколаївці зможуть побачити неймовірне видовище – «Бензопила шоу» від ведучого заходу Андрія Джеджули, позмагатись у силі й витривалості зі стронгменами з усієї України та взяти автографи у спеціальних гостей фестивалю.

На Соборній площі також буде організовано багато тематичних спортивних, історичних, дитячих зон. А завершиться день під улюблені хіти хедлайнера фестивалю – гурту СКАЙ.

ВХІД ВІЛЬНИЙ !

Всі новини →