Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

«Наша позиція одностайна – розробляємо проект концесії залізничного вокзалу», - Олексій Савченко

26/03/2019

Міністерство інфраструктури України спільно з Миколаївською облдержадміністрацією та Укрзалізницею розробить проект концесії Миколаївського залізничного вокзалу. Про це повідомив голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко за підсумками виїзної наради за участі міністра інфраструктури Володимира Омеляна та Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича.

«З міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном та мером міста Олександром Сєнкевичем провели виїзну нараду стосовно подальшого розвитку нашого залізничного вокзалу. Це один із проектів, затверджених Президентом України Петром Порошенком на Раді регіонального розвитку Миколаївської області», - розповів Олексій Савченко.

«Наразі наша спільна позиція є одностайною та обґрунтованою – розробляємо проект концесії залізничного вокзалу у Миколаєві (сьогодні ми вже маємо подібний успішний приклад – це порт «Ольвія»). Певен – вже наступного року матимемо черговий успішний проект управління державним майном із залученням іноземних або українських інвестицій», - зазначив голова ОДА.

Вподальшому, залежно від висновків експертів, буде вирішуватись питання щодо реконструкції або нового будівництва будівлі вокзалу. Зазначимо, що наразі вартість реконструкції нинішнього вокзалу більше ніж удвічі перевищує його балансову вартість.

З сайту Миколаївської ОДА

Всі новини →