Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Засідання круглого столу

10/04/2019

10 квітня 2019 року Баштанським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Миколаївської області проведено засідання круглого столу за участю начальника відділення та страхового експерта  з охорони праці Баштанського відділення УВД ФССУ в Миколаївській області спільно з представниками Управління соціального  захисту населення Баштанської РДА, Баштанської міської ради, голови профспілкового комітету АПК, Управління агропромислового розвитку Баштанської РДА щодо підготовки та відзначення у 2019 році Дня охорони праці.
 
Щороку 28 квітня відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 у нашій країні відзначають День охорони праці. Цьогоріч Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня безпеки та гігієни праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці». Метою проведення Дня охорони праці цього року є підготовка до майбутніх змін пов’язаних з впровадженням нових принципів управління охороною праці. Сучасна система заохочення до поліпшення безпеки та охорони здоров’я працівників на роботі має враховувати світові тенденції зайнятості населення, розвитку цифрових технологій (автоматизація, робототехніка, інформаційна комп’ютеризація), демографічні показники, економічну глобалізацію, кліматичні зміни та інші чинники, що впливають на стан безпеки та гігієни праці за наявних або нових виробничих ризиків. Закріплення практик щодо постійного навчання з безпеки та гігієни праці може допомогти працівникам і роботодавцям мінімізувати наявні та потенційні виробничі ризики і тим самим поліпшити результати роботи у сфері охорони праці. 
 
Закликаємо всіх небайдужих долучитися до проведення Всесвітнього Дня охорони праці, а також не оминати увагою потерпілих на виробництві та  членів їх сімей за наявності таких на підприємстві. Бажаємо всім міцного здоров’я, та працювати без травм.
 

Всі новини →