Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Обстеженння умов проживання дітей у Плющівці та Пісках

05/06/2019

Літні канікули – це чудово! Але питання належного виховання дітей, досягнення порозуміння між батьками і дітьми, відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків завжди є важливим і актуальним. 

4 червня працівниками служби у справах дітей Баштанської райдержадміністрації спільно з Баштанським центром соціальних служб для сім'ї дітей та молоді здійснено профілактичний виїзд на територію Плющівського та Пісківського територіальних органів виконавчого комітету Баштанської міської ради з метою захисту прав, свобод і законних інтересів дітей. Під час виїзду обстежено умови проживання 9 дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та 10 дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім'ях опікунів, піклувальників.

За результатами виїзду на дві сім'ї направлено подання до поліції за статтею 184 кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» останні сім'ї попереджено та взято на контроль.

Служба у справах дітей райдержадміністрації

Всі новини →