Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

З Днем Державного Прапора України

23/08/2019

Сьогодні зранку перший заступник голови райдержадіністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський разом із секретарем міської ради Людмилою Луценко взяв участь у заходах з нагоди Дня Державного Прапора України.

Цього року, заходи вперше пройшли в самому центрі міста - на площі Єдності біля встановленої нещодавна найвищої щогли Баштанщини з синьо-жовтим стягом.

За сталою традицією заходи розпочалися із покладання квітів до погруддя славетного українця Тараса Шевченка кращими учнями об’єднаної громади.

Олександр Дмитрович та Людмила Іванівна привітали присутніх із цим великим святом, адже Державний Прапор - це одне із головних цінностей українців спокон віків: "Всі сподівалися, що часи, коли за синьо-жовтий стяг розстрілювали, вже позаду, але в окупованому Криму та ОРДЛО і сьогодні можна втратити життя за символ української держави".

Вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості представили свої художні номери, а ведучі запросили глядачів приєднатися до урочистих заходів о 14.00 в міському Будинку культури. 

Відео заходу за посиланням

Всі новини →