Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Заходи у селі Андріївка

04/10/2019

Сьогодні  Баштанська районна філія Миколаївського ОЦЗ приєдналась до заходів присвячених  Дню вчителя та Дню села Андріївка Баштанської ОТГ. Урочистості відбувались на базі професійно-технічного училища №42, яке випускає у світ кухарів, швей, трактористів, плодоовочівників та інших робітників, що так потрібні на  ринку праці регіону. 

Міський голова  Баштанської міської ради Іван Рубський, який завітав на свято щиро привітав усіх присутніх. Особливо відмітив заслужених викладачів, яким побажав миру, творчих успіхів та міцного здоров’я. Разом із депутатами Баштанської міської ради вони вручили свої подарунки. 

Фахівці Баштанської районної філії МОЦЗ також надавали свої послуги. Інформували мешканців села щодо умов та порядоку реєстрації у службі зайнятості, повідомляли про нові послуги та сервіси, зокрема: електроний кабінет шукача роботи, електрона черга, опитувальник роботодавців, знайомили людей з вакансіями регіону, представляли консультаційну мережу «Моя професія.» Для молоді проводилось тестування за допомогою платформи з профорієнтації та розвитку кар’єри. Студенти прагнули виявити свої загальні розумові здібності, визначали підприємницький потенціал.

Загалом, в урочистостях взяли участь близько 250 осіб.

Всі новини →