Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Баштанська ЦРБ – лауреат Регіонального конкурсу

04/11/2019

Нещодавно, у заключний день роботи Міжнародної науково-практичної конференції «Бібліотека як складова культурного, наукового та національного розвитку держави: до 190-річчя Одеської національної наукової бібліотеки», були підведені підсумки VI Регіонального конкурсу на краще методичне та бібліографічне видання публічних бібліотек Півдня України (проходить один раз на два роки). У конкурсі взяли участь 8 бібліотек: Запорізька ОУНБ, Херсонська ОУНБ ім. Олеся Гончара, Одеська ОУНБ ім.М.Грушевського, Миколаївська ОУНБ, Олександрійська МЦБС Кіровоградської області, Баштанська ЦРБ, Ренійська ЦРБ Одеської області, Олександрійська ЦРБ ім. Д.І.Чижевського Кіровоградської області.

За рішенням журі конкурсу відзначено бібліографічні видання Баштанської центральної районної бібліотеки, яка стала лауреатом у номінації «Дослідження історії рідного краю» за цикл бібліографічних покажчиків. На конкурс були представлені видання: біобібліографічний нарис «Самобутнє мистецтво Г.О.Довженка» (до 120-річчя від дня народження); бібліографічний дайджест «Олександр Сизоненко: Усе, що виплекав у серці» (до 95-річчя від дня народження); біобібліографічний нарис «Григорій Андрійович В’язовський. 1919-2019» (до 100-річчя від дня народження); біобібліографічний нарис «В.Є.Москаленко: «Я вплів свою долю у колос пшеничний…» (до 80-річчя від дня народження); біобібліографічний покажчик «Літературні обрії Баштанщини»; краєзнавчі бібліографічні покажчики «Календар знаменних і пам’ятних дат Баштанщини» на 2018 та 2019 роки.

Баштанську центральну районну бібліотеку нагороджено грамотою VI Регіонального конкурсу на краще методичне та бібліографічне видання публічних бібліотек Півдня України за впровадження в бібліотечну практику бібліотечних інновації, популяризацію видавничої продукції бібліотеки та професіоналізм у бібліографічній діяльності районної бібліотеки.

Всі новини →