Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Обговорили проблеми легалізації трудових відносин.

31/01/2020

30 січня у стінах Баштанської районної філії Миколаївського ОЦЗ відбувся захід присвячений обговоренню питань легалізації найманої праці. Розмова відбулась завдяки засобам відозв’язку. В зустрічі взяли участь Людмила Алпєєва, заступник директора Миколаївського ОЦЗ, Катерина Голубок, заступник начальника відділу Головного Управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області, Олена Чернова, заступник начальника відділу Управління Держпраці України в Миколаївській області та Людмила Гетманець, начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління державної податкової служби у Миколаївській області.

Йшлося про важливість вибору легальної роботи, бо легальна праця – це офіційне працевлаштування, безпека, своєчасна виплата заробітної плати, право на отримання пільгової пенсії, соціальні гарантії за роботу в несприятливих умовах.

Загалом, за допомогою конференц-зв’язку у зустрічі змогли взяти участь понад 300 безробітних з усієї Миколаївської області, зокрема 25 осіб із числа клієнтів Баштанської районної філії.

Всі новини →