Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Під знаком Купідона

14/02/2020

День святого Валентина – одне з найромантичніших свят року. Із сердечками-валентинками та веселим настроєм приходить в Україну свято всіх закоханих.

13 лютого, напередодні Дня святого Валентина, яке українці відзначають уже впродовж багатьох років, в Баштанській дитячій районній бібліотеці відбулась година веселих розваг «Під знаком Купідона».

Юні користувачі, учні 4-Б класу ОЗЗСО №1, що завітали цього дня до бібліотеки, дізнались про історію свята, про традиції його відзначення в різних країнах, а бібліотекар Тетяна Сушицька провела майстер-клас з виготовлення оригінальних валентинок у вигляді пари «закоханих мишок». Діти із задоволенням зробили власними руками валентинки, а наприкінці заходу сфотографувались із своїми виробами. Ці милі сувеніри вони подарують найдорожчим для себе людям.

На яскраво оформленій виставці «Велика сила люблячих сердець» юні користувачі мали можливість знайти книги, які будуть до вподоби їх серцю. Ці твори – класичні і сучасні, українських і зарубіжних письменників, без сумніву, знайдуть свого читача.

В бібліотеці панувала атмосфера тепла, щирості і натхнення. Задоволені, приємно вражені, полишали стіни бібліотеки юні читачі.

Всі новини →