Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Операторам поштового зв’язку дозволено доставляти лікарські засоби, - Владислав Криклій

24/03/2020

Операторам поштового зв’язку дозволено доставляти лікарські засоби. Про це заявив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій за результатами засідання Кабінету Міністрів України 23 березня.

Владислав Криклій підкреслив, що Уряд України ухвалив важливе рішення для покращення доступності та зручності отримання лікарських засобів і водночас зменшення мобільності та скупчення людей в аптеках.

Очільник Міністерства зазначив, що таким чином Уряд врегульовує питання щодо забезпечення населення, особливо людей похилого віку, лікарськими засобами та супутніми товарами шляхом їх дистанційного продажу безпосередньо споживачам в умовах карантину.

Потрібно зазначити, що дозвіл на доставку ліків не розповсюджується на наркотичні засоби, психотропні речовини, сильнодіючі та отруйні лікарські засоби, виготовлення та зберігання яких в Україні заборонено.

Всі новини →