Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

В ОДА провели відеоселекторну нараду щодо запобігання занесенню і поширенню на території Миколаївської області гострої респіраторної хвороби СОVID-19

02/04/2020

Сьогодні, 02 квітня, відбулася відеоселекторна нарада під керівництвом голови Миколаївської облдержадміністрації Олександра Стадніка, за участі першого заступника голови ОДА Сергія Бичкова, заступників голови ОДА Тетяни Стахевич та Олександра Трайтлі, начальника управління охорони здоров’я ОДА Павла Георгієва, керівників інших структурних підрозділів ОДА та профільних служб з керівниками районів, міст, об'єднаних територіальних громад з питань вжиття заходів щодо запобігання поширенню на території області вірусної хвороби СОVID-19.

У ході селекторної наради голова ОДА Олександр Стаднік заслухав звіти керівників районів та міст щодо закриття продовольчих ринків та здійснення контролю за особами, які знаходяться на самоізоляції. 

Павло Георгієв звернувся до керівників усіх районів, міст, об'єднаних територіальних громад: «Прошу взяти під особистий контроль всіх, хто знаходиться у вас в районах на самоізоляції. Це дуже важливий момент протиепідемічних заходів».  

Голова ОДА Олександр Стаднік підкреслив, що досі не відпрацьовані питання розміщення в області наочних носіїв з інформацією щодо запобігання COVID-19. 

«Я вважаю, що ті райони, які мають інформаційні борди вздовж трас повинні відпрацювати це питання негайно», - наголосив очільник ОДА.  

Що стосується святкування Великодня Олександр Стаднік поінформував, що в найближчим часом має пройти зустріч з представниками християнських конфесій для обговорення цього питання. «Вже існує національний проект «Великодень вдома». Я вважаю, що краще ми відсвяткуємо вдома і таким чином знизимо захворюваність», - зазначив він.

З сайту Миколаївської ОДА

Всі новини →