Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні жителі району!

19/04/2020

 

Прийміть сердечні вітання із світлим Воскресінням Христовим!

Це свято спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. Свято Великодня нагадує нам про те, що кожна людина народжується для добрих справ і творіння. Хай цей день принесе у вашу оселю радість і надію, гарний настрій, благополуччя й упевненість у завтрашньому дні.

Нехай Воля Господня надихає Вас на праведні справи, закликає до милосердя, додає натхнення і сили в ім’я здійснення й процвітання України.

Хай Світло Воскресіння Христового  надає нам  силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день! У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб ваше життя було   чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь,   щедрим, як запашна Великодня паска,   яскравим, як колоритна українська писанка.

Христос Воскрес!

З повагою, 
голова Баштанської районної ради Анатолій ПЕТРОВ,
голова Баштанської райдержадміністрації Олександр СЛАВІНСЬКИЙ,
 

Всі новини →