Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Звернення голови Миколаївської облдержадміністрації Олександра Стадніка

30/04/2020

Дорогі миколаївці та жителі миколаївської області! Друзі!

Ні для кого не секрет, що скоро настануть травневі свята. Зокрема в цю п'ятницю Україна буде святкувати День праці. Можливо, хтось вже планує провести ці вихідні на природі або навіть у великому колі друзів. Однак не варто забувати одну важливу річ – якщо ви будете ігнорувати правила карантину, особливо у свята, то через 10 днів карантин може не закінчитись, а навіть продовжитись на невизначений термін.

Нам потрібно утримати ситуацію і не допустити нового спалаху коронавірусу. Не тільки ваше здоров'я, але і здоров'я оточуючих безпосередньо залежить від вашої свідомості і відповідальності. Я закликаю вас серйозно поставитися до важкої ситуації яка зараз склалася в країні.

Я так само як і ви хочу, щоб карантин якомога швидше закінчився, тому прошу вас - давайте разом подбаємо про здоров'я наших дітей, батьків, друзів, близьких.  Давайте допоможемо один одному подолати цю інфекцію з найменшими втратами.

Разом ми зможемо все! Бережіть себе і залишайтеся вдома!

Посилання на відео: https://cutt.ly/Gygj7S0

Всі новини →