Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Інформаційний вебінар із загальних питань зайнятості

08/05/2020

8 травня працівниками Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості проведено інформаційний вебінар із загальних питань зайнятості. В ньому взяло участь 4 безробітні особи, які перебувають на обліку в службі зайнятості.

Необхідність проведення заходів у такому форматі виникла через впровадження карантину, що унеможливлює особисту присутність клієнта у приміщенні філії, а також є зручним та сучасним засобом спілкування.

Фахівець відділу активної підтримки безробітних Євгенія Абросімова, розповіла про послуги Державної служби зайнятості, зокрема електроні сервіси, що є наразі дуже актуальними. Надала інформацію про можливості веб-сайту ДСЗ, а саме: пошук роботи, профдіагностичне тестування, електроний кабінет шукача роботи, освітній портал та ін. Фахівець наголосила на особливостях обслуговування клієнтів у період карантину, ознайомила із змінами в законодавстві.

Всі новини →