Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Медики швидкої Миколаївської області пройшли обстеження на коронавірус: всі результати негативні

12/05/2020

У Миколаївській області обстежено працівників служби екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, які мали контакт з хворими на  COVID-19. Станом на 12.05.2020 у КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Миколаївської обласної ради хворих медичних працівників немає.

Зазначимо, що Верховною Радою України прийнято Закон «Про внесення змін до деяких законів України з метою підвищення спроможності системи охорони здоров'я України протидіяти поширенню коронавірусної хвороби COVID-19», яким, зокрема,  передбачено обов’язкове тестування медичних працівників, які працюють у закладах з надання медичної допомоги таким хворим.

КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»  забезпечено засобами індивідуального захисту у необхідній кількості у розрахунку на 2,5-3 місяці роботи.

Ситуація з протидії поширенню коронавірусу у Миколаївській області та забезпечення медиків засобами індивідуального захисту знаходяться на постійному контролі облдержадміністрації та управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

Всі новини →