Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Засідання комісії у справах дитини

25/09/2020

Голова райдержадміністрації Олександр Славінський 24 вересня провів чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації. 

На порядку денному розглянуто 13 питань з них:  4 -  про надання дозволу на цілодобове перебування в закладах інституційного догляду, 5  -  про надання дозволів на здійснення правочинів з житлом та майном, право користування та право власності на яке  мають малолітні та неповнолітні діти, 2 – про доцільність позбавлення батьківських прав батьків, а також члени комісії затвердили індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Питання порядку денного детально вивчено працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорено з присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

 

Всі новини →