Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

№423-р Про відзначення працівників з нагоди Дня рятівника та Дня працівників лісу

14.09.11 №423-р
Про відзначення працівників з нагоди
Дня рятівника та Дня працівників лісу

Відповідно до статей 6, 25 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, Положення про Почесну грамоту Баштанської райдержадміністрації, затвердженого розпорядженням голови райдержадміністрації від 11.11. 02 № 572-р:

1. За сумлінну працю, професіоналізм, особистий внесок у справу цивільного захисту, забезпечення належного рівня техногенної та пожежної безпеки та з нагоди відзначення Дня рятівника:
1.1 Нагородити Почесною грамотою Баштанської райдержадміністрації Глущенка Віталія Олександровича, командира відділення 3-го караулу СДПЧ-26 Баштанського РВ УМНС України в Миколаївській області, прапорщика служби цивільного захисту.
1.2. Оголосити Подяку голови Баштанської райдержадміністрації Новікову Сергію Володимировичу, майстру газодимозахисної служби СДПЧ-26 Баштанського РВ УМНС України в Миколаївській області, старшому сержанту служби цивільного захисту.

2. За сумлінну працю, особистий внесок у розвиток лісового господарства району та з нагоди Дня працівників лісу нагородити Почесною грамотою Баштанської райдержадміністрації Козявка Олександра Івановича, інженера-механіка державного підприємства «Баштанське лісове господарство».

3. Сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації апарату райдержадміністрації (Гонта) забезпечити публікацію цього розпорядження в районній газеті „Голос Баштанщини”.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації Літвінову Н.А.

 Голова райдержадміністрації                                                                             І.В. Рубський