Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

№442-р Про встановлення тривалості опалювального періоду 2011/2012 року

27.09.11 №442-р
Про встановлення тривалості
опалювального періоду 2011/2012 року

Відповідно до статей 18, 25, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 8 червня 1996 року №619 «Про затвердження норм споживання природного газу населенням у разі відсутності газових лічильників», розпорядження голови облдержадміністрації від 29.08.11 №254-р «Про встановлення тривалості опалювального періоду 2011/2012 року»:
1. Встановити тривалість опалювального періоду для населення Баштанського району, яке користується природним газом для потреб опалення згідно з нормами споживання, протягом 6 місяців, починаючи з 15 жовтня 2011 року і закінчуючи 15 квітня 2012 року.
2. Запропонувати міському та сільським головам з метою додержання конституційних прав громадян забезпечити опалення об’єктів соціальної сфери та поінформувати про вжиті заходи протягом тижня з дня набрання чинності цим розпорядженням.
3. Взяти до відома, що нарахування плати за використаний природний газ населенню у разі відсутності газового лічильника здійснюється згідно з нормами споживання, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 8 червня 1996 року №619 «Про затвердження норм споживання природного газу населенням у разі відсутності газових лічильників».
4. Дозволити виконавчим комітетам міської та сільських рад змінювати терміни опалювального періоду для споживачів, при зниженні середньодобової температури зовнішнього повітря нижче + 8 градусів і закінчуючи при підвищенні середньодобової температури повітря вище + 8 градусів протягом трьох діб з визначенням дати початку та закінчення опалювального періоду.
5. Відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації (Лебедєва) довести це розпорядження до відома населення району через засоби масової інформації.
6. Це розпорядження набирає чинності з дня опублікування в засобах масової інформації.
7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Процака О.В.

Голова
 райдержадміністрації                                                                                                І.В. Рубський