Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Олексій Савченко представив нового керівника Служби автомобільних доріг в Миколаївській області

28/12/2016

Виконуючим обов’язки начальника САД у Миколаївської області призначено Сергія Ткаченка. Сьогодні голова Миколаївської обласної адміністрації Олексій Савченко представив нового керівника колективу. Він наголосив, що Сергій Ткаченко був призначений  керівником Державного агентства автомобільних доріг України Славоміром Новаком: «Сьогодні керівництво Служби автодоріг України бере на себе принципову відповідальність за той стан доріг, який сьогодні є в Миколаївській області, - сказав Олексій Савченко. Я хочу за це особисто подякувати пану Новаку. Це дійсний патріот, який допомагає нам разом розбудовувати державу. Я йому вдячний за позицію, за те, що прийняв відповідальне рішення», - зазначив очільник області.

Разом з головою Миколаївської облдержадміністрації Олексієм Савченком до Служби автомобільних доріг приїхали керівники відомств – прокуратури, СБУ, фіскальної служби, національної поліції. 

«Я хочу, щоб ви  побачили цих людей і зрозуміли: так як раніше, вже не буде! – сказав Олексій Савченко, звертаючись до колективу. – Вони зроблять свою справу швидко. Ви розумієте, про що я кажу. Окремо хочу подякувати податковій службі за те, що повернули по 100 тисяч гривень кожному підрозділу служби. Тобто,  все, що треба від держави – робиться. Тепер доведіть, що  ви можете працювати, щоб громада відчула зміни.  Окрема відповідальність кожного співробітника Служби – за ділянки, на яких гинуть люди. Роками там нічого не робиться! Кожна смерть, в тому числі, і на ваших руках», - підкреслив Олексій Савченко.

Всі новини →