Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Працівникам харчової промисловості області

15/10/2017

15 жовтня 2017 року в Україні відзначають професійне свято – День працівників харчової промисловості.

Завдяки наполегливій творчій праці, високому професіоналізму багатьох тисяч трудівників харчова промисловість області активно нарощує свій потенціал, забезпечує високі темпи розвитку виробництва, створює продовольчу безпеку країни, зміцнює позиції українських продовольчих товарів на зовнішніх ринках.    

Підвищуючи технічний рівень виробництва, випускаючи конкурентоспроможну продукцію своєю самовідданою працею вносите ще більший вклад у розвиток економіки України та її інтеграцію у світовий ринок.

Сердечно дякуємо всім працівникам і ветеранам харчової галузі області за професійну майстерність, творчий неспокій, почуття високої відповідальності за задоволення потреб населення у харчових продуктах.

З нагоди професійного свята бажаємо міцного здоров’я, щастя, добробуту і нових трудових звершень на благо Миколаївщини та всієї України!

 

Голова Миколаївської ОДА

Олексій Савченко 

Департамент АПР Миколаївської ОДА 

Всі новини →