Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

За кілька днів почнеться реєстрація на пробне ЗНО

05/01/2017

Реєстрація на пробне зовнішнє незалежне тестування стартує вже наступного тижня. Всі, хто бажає випробувати свої сили та перевірити свої знання мають подати заявку з 10 по 31 січня. Про це повідомили в департаменті освіти та науки Миколаївської  облдержадміністрації.

Пробне ЗНО з української мови та літератури відбудеться 1 квітня. Випробувати свої знання з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, іноземної мови можна буде 8 квітня. Максимальна кількість навчальних предметів, які особа може обрати для проходження пробного тестування –  два: українська мова і література та один із навчальних предметів, тестування з яких проводиться 8 квітня.

Пробні тести не обов’язкові, однак це своєрідна репетиція. Кожен може випробувати свої сили, навчитися розраховувати час, долати хвилювання. До того ж завдання максимально схожі з основною сесією ЗНО.

Зазначимо, що пробне тестування є платним і проводиться за кошти фізичних та юридичних осіб.

Реєстрацію учасників здійснюють регіональні центри оцінювання якості освіти. У реєстраційній заяві має бути вказана така інформація про особу: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, місце проживання, контактний телефон, електронна адреса (за наявності), перелік навчальних предметів із зазначенням мови, якою особа бажає отримати завдання пробного тесту, населений пункт, де особа буде проходити пробне тестування (обраний з установленого регіональним центром переліку).

Звертаємо увагу, результати пробного тестування не використовуються для оцінювання рівня навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти та для конкурсного відбору на навчання до вищих навчальних закладів.

Детальна інформація про проведення пробного тестування в Миколаївській області та вартість послуги розміщена на сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти: http://khersontest.org.ua/probne_zno-2017

Всі новини →