Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

У Баштанській багатопрофільній лікарні відкрили оновлену кімнату виписки породіль

08/03/2024

 
У пологовому відділенні КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня» Баштанської міської ради відкрили оновлену кімнату виписки породіль. Небайдужі баштанчани зробили приємність для батьків новонароджених –  встановили оригінальну фотозону, аби радісний та пам'ятний момент виписки малюків був ще яскравіший. 
 
Ініціатором такої гарної справи стала молода мама, менеджер по закупівлям Баштанського масло-екстраційного заводу Тетяна Парафіло.
 
Допомагали реалізовувати все задумане, оформлювати фотозони - художниці Олена Козявко, Наталія Ракітіна та команда активних матусь.
 
На відкриття завітала й перший заступник начальника Баштанської районної військової адміністрації Наталія Казаріна, яка подякувала всім причетним за таку чудову оновлену кімнату для виписки породіль. 
 
«Жодна дитина не заслуговує проживати своє дитинство у час війни. Разом з тим, війна стала нашою реальністю і в руках дорослих – зробити все можливе, щоб навіть у цей час діти мали позитивні спогади зі свого дитинства. Радує, що  відтепер батьки можуть зробити свої перші яскраві знімки з виписки на фоні чудової та світлої фотозони у Баштанській багатопрофільній лікарні», - зазначила Наталія Казаріна. 
 
«Коли у нас з’явилася ідея створити кімнату для виписки новонароджених малюків, ми багато думали чи це необхідно, чи на часі  це робити. А потім, все добре обдумавши, зваживши всі «за» і «проти», зрозуміли – на часі. Адже  тут і зараз народжується маленькі українці. Щиро дякую керівництву лікарні за те, що підтримали нашу ініціативу. Дівчатам, які допомогли нам оздобити цю залу своїми художніми шедеврами. Хочеться подякувати всім лікарям-гінекологам, акушерам за те, що кожен день вони дбайливо тримають на руках нове життя! Нехай ваша робота завжди буде тільки в радість, а життя наповниться щастям і достатком. І якщо нашим дітям випала доля стати поколінням війни, то впевнена, що новонароджені дітки 2024 року  обов'язково стануть поколінням Перемоги», - говорить Тетяна Парафіло. 
 
«Мрії здійснюються завдяки небайдужим баштанчанам. Сподіваємось, що фото щасливих батьків з малюками в оновленій кімнаті виписки породіль прикрасять альбоми родин, які обрали наш заклад для пологів. Висловлюю щиру подяку всім, хто долучився до реалізації проєкту, - зазначила головний лікар Алла Барсегян. 
 
Нині у пологовому відділенні Баштанської лікарні перебуває чотири породіллі. Загалом тут у минулому році народилося 189 діток, у 2024 році першою на світ з’явилася дівчинка. 
Медперсонал пологового відділення радіє, що навіть під час повномасштабної війни жінки народжують, це велике щастя. Життя не має зупинятися… Бажання відчути материнське щастя - сильніше за все! 
 
Дякуємо нашим мужнім та відважним захисникам за те, що охороняють наш спокій, за те, що захищають нас від підступного ворога та дають змогу втілювати в життя свої ідеї.

Всі новини →