Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Життя відважного захисника обірвалося внаслідок ворожого артилерійського обстрілу

06/03/2024

6 березня у с. Новокондакове Снігурівської територіалної громади  провели в останню путь мужнього, хороброго воїна,  полеглого Героя – Євгенія Комісарова.

Євгеній Комісаров народився  3 квітня 1994 року у багатодітній родині. З 2016 року проживав у м. Кременчуг, працював барменом. 
 
На військову службу призваний на початку повномасштабної війни. Був головним сержантом-командиром відділення інженерно-саперного взводу батальйону спеціального призначення.  
 
Євгеній Комісаров до останнього подиху мужньо, сміливо, рішуче виконував військовий обов’язок із захисту суверенітету і територіальної цілісності України. 1 березня 2024 року життя відважного захисника обірвалося на Луганщині внаслідок ворожого артилерійського обстрілу. 
 
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття близьким та рідним загиблого. Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях. Спочивай з миром, Герою

Всі новини →