Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

На Баштанщині чоловік підірвався на вибухонебезпечному предметі

06/03/2024

5 березня від чергової медсестри Снігурівської міської лікарні до рятувальників надійшло повідомлення, що у селі Безіменне Снігурівської територіальної громади Баштанського району в результаті детонації вибухонебезпечного предмета травмувався чоловік 1986 року народження. 
 
З'ясувалось, що чоловік поїхав збирати дрова та випадково наступив на боєприпас, що вибухнув, через що він отримав травматичну ампутацію лівої ступні та осколкові поранення стегна. 
 
Баштанська районна військова адміністрація, Головне управління ДСНС України у Миколаївській області вкотре звертаються до громадян бути уважними та обережними! На території Баштанського району, не дивлячись на щоденну роботу саперів, залишається ще багато нерозірваних боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.
 
Якщо побачили вибухонебезпечний або підозрілий предмет не підходьте до нього, а відразу зателефонуйте за номером «101» ‒ у ДСНС та повідомте про небезпечну знахідку‼️

Всі новини →