Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Патріот та достойний син України: провели в останній шлях воїна з Баштанської громади

04/03/2024

3 березня зі сльозами на очах та сумом в серці рідні, близькі, друзі, небайдужі жителі громади, представники влади, військовослужбовці попрощалися із захисником України -  Бурбуном Володимиром, який загинув на війні з російськими окупантами 26 лютого під час артилерійського обстрілу на Донеччині.  
 
Володимир  народився 25 серпня 1972 року в  м. Севастополь. З 1982 року разом із сім'єю переїхав жити у м. Олександрія Кіровоградської області. Після закінчення школи здобув професійно-технічну освіту за спеціальністю слюсар-ремонтник. Все мирне життя чоловік працював на будівництві. У 2005 році переїхав у м. Баштанка. 23 роки щасливого життя жив у цивільному шлюбі з коханою дружиною Валентиною,  разом виховали сина Юрія та донечку Софію. Він був люблячим батьком, турботливим чоловіком - завжди дбав про свою родину та робив все можливе, щоб діти росли здоровими та щасливими. 
 
Володимир Бурбун  був веселим, винахідливим і завжди знаходив вихід з будь-якої складної ситуації. Він мав багато друзів і завжди був душею компанії. Володимир  був надзвичайно позитивною та доброзичливою людиною, завжди готовою підтримати інших та подарувати позитивні емоції.
 
Володимир був справжнім патріотом, не байдужим до долі своєї країни та майбутнього своїх рідних. 24 лютого 2022 року став у перші ряди разом з місцевими чоловіками, аби захистити свій рідний край. На військову службу призваний 19 січня 2023 року. Був гранатометником. З 15 червня 2023 року на передових позиціях відстоював та боронив країну від російських загарбників. 
Володимир Бурбун назавжди залишиться у пам’яті своїх рідних, земляків, друзів відкритою, цілеспрямованою, доброю і щирою людиною, надійним другом, вірним побратимом та відданим присязі воїном. 
 
Поховали мужнього захисника України на місцевому кладовищі, останню шану побратиму віддали воєнним салютом.
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого солдата. Нехай Володимир спочиває в мирі, а його сім'я знаходить силу і тепло у спогадах про нього. Ми завжди будемо пам'ятати його великий внесок у благо нашої країни та безсмертність його духу.

Всі новини →