Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

4 квітня – Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги в діяльності щодо розмінування.

04/04/2024

Після повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого 2022 року проблема мін і вибухонебезпечних залишків війни набула особливої гостроти. Наразі Україна є однією з найбільш постраждалих від мін країною.
Сьогоднішній день покликаний привернути увагу людства до проблеми мінної загрози та необхідності перешкоджання використанню державами мін і подібних вибухових апаратів.
Висловлюю свою подяку та підтримку всім організаціям та особам, які займаються розмінуванням на території нашого району. Ваша робота рятує життя та сприяє відновленню миру та безпеки на постраждалих територіях. Дякую за мужність та професіоналізм!
Пам'ятайте: мінна небезпека може чекати на вас будь-де. Нагадайте про правила безпеки близьким, особливо дітям. Дотримання простих правил рятує життя! Якщо ви натрапили на підозрілий предмет – не чіпайте його. Повідомте про знахідку одразу ж за номерами 101 або 102.
 

 Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військововї адміністрації

Всі новини →